Snep home banner meisje

AANDACHT IS MEER

I Stock samenwerking

Werkwijze

SNEP gelooft in persoonlijk contact. We komen graag even op bezoek om een idee of behoefte te kunnen inschatten. Dat heeft voordelen want zo krijg je als klant goed inzicht in mogelijkheden en alternatieven die voordeliger en/of efficiënter kunnen zijn. Vervolgens stellen we een briefing op en kun je ervoor kiezen om zelf met de ‘studio-creatieven’ te sparren over je plannen.

Missie banner jpg

Missie en visie

In een goede relatie werken we nauw samen en geven we de aandacht die een klant verdient. Het is onze opdracht om klanten, ‘open en eerlijk’ wegwijs te maken in alle grafische mogelijkheden en oplossingen. Zodra de keuze voor een product of dienst gemaakt is nemen wij graag alle zorg voor een goed eindresultaat bij de klant uit handen. Zo ontstaan producties waar we samen trots op kunnen zijn.

Plaatje VROEGER

Onze geschiedenis

Eindhoven in de 19e en 20e eeuw bruist van energie en innovatie. De stad groeit explosief. Op 25 februari 1918 vormt dit de voedingsbodem voor Willem SNEP om een grafisch bedrijf te starten onder de naam Snep&vanPiere. Het bedrijf floreert en gaat in 1958 met vooruitziende blik verder als Drukkerij W Snep & Zn. In 1969 komt zoon Wim Snep, inmiddels de derde generatie, in het bedrijf en laat dit uitgroeien tot een toonaangevende drukkerij in de Eindhovense regio.

Plaatje pand toekomst

De vierde generatie

Een aantal noodzakelijke verhuizingen resulteren uiteindelijk in nieuwbouw aan de Langendijk nummer 9. Hier wordt ruimte geboden aan inmiddels 35 medewerkers. In 1999 treedt Ronald Snep in en neemt in 2006, als vierde generatie, het stokje definitief over. Het bedrijf viert in 2018 haar 100 jarig bestaan in de wetenschap dat ondernemen in de grafische sector alleen succesvol kan zijn met een open vizier op veranderen en vernieuwen, innovatie en continu investeren in kwaliteit.