Klaar! Het nieuwe magazine, het jubileumboek, de mailingactie, Je nieuwe huisstijl. Hoe wil je het nu geleverd hebben? Onze dienstverlening gaat verder dus maak er gebruik van!

We helpen je graag met “maak-je-geen-zorgen-fulfilment”. Alles wordt op de juiste manier verpakt, postklaar gemaakt en in de juiste hoeveelheid verstuurd naar de juiste vestigingen. Heb je een adressenlijst van prospects of een ledenlijst? Wij verzenden alles in één keer of optimaal ‘getimed’ in delen, Precies zoals het je uitkomt, precies zoals we vooraf hebben afgesproken.

Een paar voorbeelden:

Magazine:

De eerste uitgave van een magazine met deelleveringen. De oplage is klaar en wordt, voorzien van adresdrager, in folie verpakt (biologisch afbreekbaar). De eerste 100 exemplaren gaan met een introductie brief naar alle vestigingsmanagers. Een week later wordt het restant van de oplage, precies op tijd, verstuurd naar het volledige adressenbestand. Tegelijkertijd worden 20 exemplaren per vestiging verstuurd, bedoeld voor leestafels, receptie en wachtkamers.

Campagne compleet, zonder zorgen!

Postercampagne:

Ontzorgen is een kunst die SNEP als geen ander verstaat. Zeker als het ingewikkeld wordt. Een poster campagne van 12 posters naar alle vestigingen gaat vergezeld van kraskaartjes met conversie naar een website. Niet alle vestigingen voeren op hetzelfde moment de campagne uit en zullen ook niet alle posters gebruiken. Dit vraagt om zorgvuldige planning. Voor iedere vestiging wordt een verzendlijst gemaakt en een uniek pakket samengesteld dat vervolgens, voorzien van instructies, verstuurd wordt. Zodra een vestiging tijdens de campagne iets wil wijzigen kan via de eigen webportal een ander campagnepakket besteld worden. Via het webportal kan de traffic rondom de campagne, per vestiging, worden bijgehouden. Daarnaast kunnen voorraden op peil gehouden worden.

Flexibele oplossingen op maat!

Direct mail:

Een doosje op brievenbusformaat wordt gevuld met 3 proefverpakkingen, een folder en een aardige giveaway. Vestigingen bepalen zelf wanneer en in welke hoeveelheden direct-mail pakketten verstuurd worden. Verzenddoosjes, folders, proefverpakkingen en giveaways worden bij SNEP op voorraad gehouden en als pakket gepresenteerd op de eigen webportal. Vestigingen bestellen via de webportal, geven aantallen en verspreiding aan. Vervolgens wordt ‘uit voorraad’ de mailing verstuurd. In de webportal worden aantallen en voorraad nauwkeurig bijgehouden. Op ieder moment kan, op afroep, nieuwe voorraad aangemaakt worden of de inhoud van de mailing gewijzigd.

Slim geautomatiseerd, professioneel verwerkt!

Maak-je-geen-zorgen-fulfilment van SNEP.

Het scheelt je veel tijd en handling waar je zelf, op kantoor, meestal niet op ingericht bent.


Neem contact op met SNEP en vraag naar de mogelijkheden.

info@snep.nl of bel 040 251 9929

Mediteren snep 72dpi