Jaren heb ik, Antonio van Tuijl, met veel plezier, passie en trots gewerkt aan ons familie bedrijf. Een drukkerij waar een hoogwaardig, professioneel product gemaakt wordt door een gemotiveerd team van medewerkers. Al langer speelde bij mij de gedachte om, gezien mijn leeftijd, wat vaart te minderen en het stokje zo langzamerhand te gaan overdragen. Ik kan trots melden dat dit is gelukt!

Drukkerij SNEP, ook uit Eindhoven, neemt per 1 januari 2024 drukkerij Van Tuijl over. Belangrijk voor ons was natuurlijk de continuïteit voor klanten en net zo belangrijk, een veilige haven voor onze medewerkers. Ik ga hier samen met Ronald Snep en zijn team zorg voor dragen.

Er zal de komende tijd niet zichtbaar veel veranderen. De naam Drukkerij van Tuijl blijft bestaan, het team Drukkerij van Tuijl, zal betrokken blijven bij de organisatie zoals dat voor u altijd vertrouwd is geweest via het klantencontact en projectmanagement. Alleen het adres is veranderd. Wij zijn voortaan gevestigd aan de Langendijk 9 op industrieterrein De Hurk in Eindhoven.

Met deze overname gaan we in combinatie met SNEP vooral profiteren van een grotere capaciteit, de extra mogelijkheden, de samenwerking en het delen van kennis. Wij kunnen voor onze klanten nog meer een totaalaanbieder zijn op het gebied van drukwerk en vrijwel alle overige grafische media vraagstukken. Graag gaan wij hierover met u in gesprek wat deze meerwaarde voor u kan betekenen.

We zijn ervan overtuigd dat we met deze stap ook op de langere termijn voor u de juiste beslissing nemen en verder kunnen bouwen aan een mooie toekomst voor Drukkerij van Tuijl, haar klanten en haar medewerkers. Dit ga ik doen samen met de relatiemanagers Gijs, Jaco, Fabian en Jo vanuit de binnendienst en met Iwan, Jack en Ronald in de buitendienst. Om dit proces goed te kunnen stroomlijnen gaan wij gebruik maken van enkele nieuwe mailadressen; voor offerte aanvragen offerte@drukkerijvantuijl.nl en voor uw opdrachten order@drukkerijvantuijl.nl

Ik kom graag persoonlijk een toelichting geven de komende periode of ik of mijn collega’s geven hier ter plaatse een rondleiding.

Met vriendelijke groet en dankbaar voor uw vertrouwen,

Ook namens ons team Snep en Van Tuijl,

Antonio van TuijlMooie dingen maken we samen.

Vantuijlen Snep nieuw2