Toekomstbestendige medewerkers

"De wereld veranderd zo snel. Als je als bedrijf toekomstbestendig wilt zijn, heb je toekomstbestendige medewerkers nodig. Mensen die gemotiveerd en veerkrachtig zijn" Annelies Manders- loopbaanadviseur bij C3 werkt!

Ben jij als ondernemer bezig met de duurzaam inzetbaarheid van je bedrijf? Zijn je medewerkers optimaal inzetbaar voor nieuwe kansen en veranderingen? Help jij medewerkers ondernemer te worden van hun loopbaan? Met de loopbaan APK maken je medewerkers de balans op. Medewerkers krijgen een loopbaantest, e-portfolie en persoonlijk stappenplan. Hiermee benut je het maximale aanwezige talent in je organisatie. Het biedt inzichten in de vervolgstappen van je medewerker. Een lager (ziekte) verzuim en lagere (faal) kosten. En de belangrijkste je bedrijf kan goed omgaan met de veranderingen in de arbeidsmarkt!

Wil je hier meer over weten? Kom dan donderdag 4 oktober naar de bijeenkomst van Brabant Onderneemt. We zijn te gast bij Drukkerij Snep. Ronald Snep heeft zijn bedrijfsfilosofie aangepast op toekomst bestendige medewerkers en zal samen met C3 werkt !ons informeren en zal zijn ervaringen met ons delen.

LOCATIE:

Langendijk 9, 5652 AX Eindhoven

Programma:

18.30 u Ontvangst met koffie en thee

19.00 u Welkom door Brabant Onderneemt

19.05 u Presentatie door C3 werkt! Sander Vastbinder
19.50 u In gesprek met ....
20.10 u Netwerk onder het genot van een hapje en een drankje
22.30 u Einde bijeenkomst

Kosten: Nodig een introducé uit. Deelname aan deze activiteit is kosteloos voor deelnemers van het platform Brabant Onderneemt. Introducés of niet deelnemers zijn kosteloos omdat ieder contact kan inspireren!

Hoe? Eenvoudig: aanmelden en achter je naam de naam van de intoducé zetten. Ben je na aanmelding verhinderd om deel te nemen? Dan is afmelden verplicht! Bij afwezigheid zonder afmelding zijn we genoodzaakt de kosten van €75,- in rekening te brengen. Bent u verhinderd? Meld u af via: events@brabantonderneemt.nl