Tekenen1

Overname Drukkerij Claessens zorgt voor nog meer capaciteit, nog meer oplossingen!

In het jaar dat wij 100 jaar bestaan kijken we vooral ook naar de toekomst. Terwijl de markt voor ons product dag-na-dag verandert en fragmenteert zien we de behoefte aan totaaloplossingen en grafische kennis juist toenemen.

Per 1 juni nemen wij de activiteiten van een gerespecteerd branchegenoot over en zorgen hiermee voor een aanzienlijke toename van de capaciteit naast een uitbreiding van de mogelijkheden in digitaal- en ‘speciaal’ drukwerk.

Drukkerij Claessens in Someren is al ruim 39 jaar producent van hoogwaardig, professioneel drukwerk en staat goed bekend in de regio. Een uitstekende naam om mee te verbinden en een bedrijf dat naadloos aansluit op de SNEP organisatie en bedrijfscultuur.

Digitaal drukwerk

Na een investering, eerder dit jaar, in een digitale pers die doorgaat waar reguliere digitale systemen stoppen (extra formaat, meer afwerkingsmogelijkheden) verdubbelt onze capaciteit voor hoogwaardig digitaal drukwerk door deze overname.

Speciaal drukwerk

Drukkerij Claessens heeft zich de afgelopen jaren mogen beroemen op een specialisatie in speciaal drukwerk. Vouwkartonnage, premiums, luxe verpakkingen, kopkaarten, wikkels en sleeves, (bier)etiketten en dergelijke. Naast het speciaal drukwerk dat u van SNEP al gewend was is dit een welkome uitbreiding van het portfolio. Dus nog meer oplossingen!

Na de overname zal Drukkerij Claessens in Someren, inclusief al de bekende gezichten, gewoon blijven bestaan. Hans en Hanny Claessens zullen op dezelfde manier betrokken blijven en de continuïteit voor bestaande klanten waarborgen.

Synergie, efficiency, samenwerking en delen van kennis zijn de kernbegrippen bij deze overname. Zowel in Eindhoven als in Someren staan onze medewerkers klaar om de meerwaarde hiervan aan u te bewijzen.

We zijn ervan overtuigd dat deze belangrijke stap voor ons bedrijf een gezonde stap is en voor u als klant een interessante. Al uw grafische producties naar hetzelfde adres waar aandacht de gewoonste zaak van de wereld is en de mogelijkheden onbeperkt.

Benieuwd naar de nieuwe mogelijkheden? Een totaalpakket samenbrengen, profiteren van efficiency en snelheid? Bel even met SNEP.

SNEP, aandacht is meer!

Ronald Snep


image/svg+xml