Bij KMWE Toolmanagers was Corné Michiels onze gastheer. Hij vertelde vol passie over zijn familiebedrijf, wat al vier generaties lang bestaat. Naast vertegenwoordiger en/of importeur ontwikkelt KMWE ook zelf snijgereedschappen, zowel standaard als op basis van klantspecifieke eisen. Naast de productie in Eindhoven heeft KMWE Toolmanagers ook een verkoopkantoor in Opglabbeek, België.

Bij Cools bekledingen werden we hartelijk welkom geheten door Marc Schilten en Ankie de Goede. Tijdens een rondleiding door het bedrijf vertelde Marc enthousiast over de verschillende leersoorten en maatwerkinterieurs van BMW, Mercedes en Tesla en dure jachten. Nooit geweten dat een nachtkastje in een jacht met zoveel passie gemaakt wordt.

Bij CBQ heeft Rob van de Lisdonk ons meegenomen vanuit de historie naar het huidige beveiligingsbedrijf. Met 10 surveillancevoertuigen en een 1e plaats qua aanrijtijden zorgen zij ervoor dat de regio Eindhoven een stuk veiliger is.

Terug bij Drukkerij Snep stond de borrel klaar en stonden de persen nog te draaien. Paul Dikotter en Jack Smolders vertelde tijdens een rondleiding enthousiast over het werken bij Drukkerij Snep. Passie en vakmanschap maakte een diepe, positieve indruk op alle ondernemers.

Corné, Marc, Rob en Ronald, dank voor jullie enthousiaste verhalen en warme ontvangst.

image/svg+xml